top of page

Online Interior Design

Ursulet Design Studio ofera servicii de interior design online, astfel incat sa ai camera visurilor voastre mai repede decat te-ai astepta.

Interior Designer

01

Fa cunostinta cu designerul

In urma plasarii comenzii via ✆ sau e-mail, vei face cunostinta cu designerul de interior. Acesta care iti va pune la dispozitie brief-ul de design si va avea grija de toata cerintele tale privind noul tau proiect.

Happy Coffee
Ruler

02

Poze & masuratori spatiu

Trimte-ne cateva poze de la locatie (sau video) pentru a putea face cunostinta cu spatiul tau. Desigur, vom avea nevoie si de masuratori pentru a ne asigura ca mobilierul propus se potriveste perfect proiectului tau. In caz ca nu ai releveul sau nu poti lua masuratorile singur, venim in ajutorul tau cu un serviciu aditional de masuratori (cost suplimentar).

mooboard.jpg

03

Designerul iti prezinta conceptul si planul de mobilare, etapa in care veti discuta si eventualele modificari pe proiect. Veti putea avea o discutie in legatura cu plasarea mobilerului in spatiu, cat si alegerea pieselor principale.

Concept & Plan de mobilare

plan de mobilare.jpg

04

Vizualizeaza spatiul

In acesta etapa designerul iti va prezenta randarile 3D daca ai aplicat pentru achizitionarea unui pachet Premium. Aceste imagini fotorealistice sunt reprezentarea spatiului tau in care este integrat conceptul de design. Aici poti avea din nou o revizie a proiectului, urmand sa iti livram plansele finale.

02.jpg
03.jpg

05

Proiectul de design este gata, iar designerul iti va pregati lista de achizitii(+ plansele tehnice ale mobilierului la comanda - pachet Premium) unde vei gasi toate produsele propuse in proiectul tau. Depinzand de pachetul pe care l-ai achizitionat, vei avea asistenta pe proiect din partea designerului de la 2 la 6 saptamani.

Shop & Have Fun

Laptop Work
Talking on the Phone

Esti pregatit pentru proiectul visurilor tale?

Basic

bottom of page