top of page

SERVICII DESIGN

cristina_76554_a_woman_who_is_dressed_for_the_occasion_in_a_red_527ec776-3358-4433-86f8-0d043b60ddd6.png

CONSULATIE INITIALA

În cadrul primei noastre întâlniri ne dorim să vă cunoaștem mai bine, să înțelegem nevoile, stilul de viață și așteptările voastre. În discuțiile noastre vom aborda aspecte legate de buget, cronologia desfășurării proiectului și vom analiza stadiul actual al spațiului. Încurajăm cu căldură contribuțiile voastre, fie ele inspirații sau idei; acestea ne vor ajuta să ne creăm o imagine de ansamblu cât mai conturată. În urma acestei consultații, veți primi oferta noastră de preț.

01

FUNCTIONALITATE - etapa 

În prima etapă a proiectului nostru, ne focusăm pe obținerea unei înțelegeri detaliate a spațiului și a nevoilor voastre. Vizităm locația pentru a lua măsurătorile necesare și pentru a explora în profunzime toate ideile voastre. În cadrul primelor întâlniri, vom discuta despre conceptul inițial de design, paleta de culori și funcționalitatea spațiului, orientându-ne ulterior către aspectele legate de buget și structura optimă a proiectului.

cristina_76554_a_measuring_tape_on_a_luxury_plate_with_2_hands__aeee0a12-93c1-492f-9dc4-907b7eed1daa.png

02

În etapa a treia, ne dedicăm elaborării conceptului, transpus într-un proiect 3D care se concretizează prin imagini foto-realiste pentru fiecare colț al spațiului. Aceste randări 3D nu doar aduc la viață frumusețea proiectului, ci vă oferă și posibilitatea de a vizualiza în detaliu cum va arăta spațiul propus. În această fază, ne bucurăm de libertatea de a explora și ajusta cu atenție detaliile, adăugând nota noastră distinctivă de creativitate pentru a vă asigura că rezultatul final este nu doar funcțional, ci și estetic plăcut. Odată ce finalizăm runda de modificări, colaborăm activ pentru a contura compartimentarea mobilierului personalizat și pentru a alege materialele și culorile care să aducă la viață design-ul dorit.

etapa

CONCEPT

cristina_76554_a_living_room_interior_designed_in_baroque_style_cc34615d-69e1-4fb5-89b6-32b198d72689.png

03

DETALIERE TEHNICA - etapa

cristina_76554_an_architectural_blueprint_tied_with_a_red_bow_o_018cf8df-1055-4d41-abd0-339cceddf0c5.png

Dosarul nostru este complet și conceput pentru a vă oferi o experiență lipsită de griji pe parcursul implementării proiectului. Acesta include o varietate de planșe tehnice detaliate, acoperind toate aspectele designului propus.Este important de menționat că dosarul este pregătit cu atenție pentru a vă oferi o imagine clară și comprehensivă a proiectului. Înainte de a vă furniza dosarul, desfășurăm discuții tehnice detaliate pentru a stabili rețeta finală a proiectului, asigurându-ne că fiecare detaliu este pe deplin în concordanță cu așteptările și preferințele dumneavoastră.

cristina_76554_2_hands_viewed_from_top_making_a_yellow_cake_wit_a8687252-11c6-46a8-b815-a492dba73f90.png

04

etapa

ASISTENTA IMPLEMENTARE

Asistența de implementare pe șantier reprezintă un pas crucial în transformarea viziunii de design în realitate. În calitate de designeri de interior care au conceput proiectul, devenim parteneri activi și ghizi pe durata întregului proces de construcție. Ne implicăm direct în supravegherea atentă și coordonarea lucrărilor, asigurându-ne că fiecare detaliu este executat conform planului nostru inițial. Comunicăm direct și eficient cu echipele de construcție pentru a clarifica detaliile proiectului și pentru a interveni în rezolvarea rapidă a oricăror probleme apărute. Cu un accent deosebit pe calitate, ajustări eficiente și menținerea integrității conceptului inițial, asigurăm că rezultatul final va reflecta cu precizie viziunea noastră și va fi conform așteptărilor voastre.

Ready to design your feelings?

bottom of page